Jocuri de societate

Cu totii pretuim momentele petrecute alturi de cei dragi. Acele momente petrecute in sanul familiei ne umplu de energie pozitiva de fiecare data si ne dau parca acea relaxare de care avem nevoie. Reuniunile de familie au fost pentru mine intotdeauna un prilej de bucurie, o modalitate de a ma reconecta cu cei dragi, de a impartasi ultimile noutati din vietile noastre tumultoase si agitate. Sunt o binecuvantare aceste momente pentru ca va dau ocazia sa va bucurati unii de altii. 

O buna modalitate de a aduce ceva nou si de a va distra in acelasi timp este de a apela la tot felul de jocuri. Nu vorbesc acum de jocuri cu masini sau jocuri cu diamante si bombonele, ci de jocurile de societate. Prin intermediul lor puteti sparge monotonia si veti vedea cum veti transforma o seara obisnuita intr-o seara de neuitat. Ce sunt jocurile de societate? Sunt jocuri care presupun implicarea tuturor participantilor si au rolul de a va relaxa, de a va face sa socializati si sa lasati deoparte acele smartfonuri care va mananca tot timpul. Le puteti gasi in librarii sau de ce nu, puteti improviza ceva acasa.
 
Unul dintre jocurile mele preferate este Trivia. Este un joc de cultura generala, tocmai bun pentru a va testa cunostiintele si pentru a prinde informatii noi din diferite domenii. Care sunt regurile? Sa faceti cartonase cu intrebari pe care sa le adresati membrilor familiei. Va puteti orienta catre mai multe domenii: muzica, filme, carti, actori, calatorii. Totul depinde de voi si de cat de departe va duce imaginatia, pentru ca puteti improviza.
 
Un alt joc ce imi este drag si care imi aduce de fiecare data zambetul pe buze este mima. Aici e vorba de creativitate. Folositi-va imaginatia cat de mult posibil. Primul pas este sa va impartiti in 2 echipe, apoi trebuie sa alegeti un cuvant mai dificil de mimat partenerului. Nu puteti da gres cu acest joc. Buna dispozitie este garantata. Daca doriti sa alegeti un joc de logica sau strategie pentru a va antrena intelectul, Monopoly este jocul pe care il cautati. Este un joc pe care nu il veti incheia foarte rapid asa ca veti avea timp sa discutati si sa socializati in timp ce va jucati acest joc fascinant.