Insulele Maldive- destinatie de top pentru tinerii casatoriti

Luna de miere Maldive reprezinta o locatie de vis pentru tinerii casatoriti care aleg sa-si petreaca prima vacanta destinata cuplului imediat dupa casatorie, insulele gazduind locatii luxuriante si plaje de vis. Daca mai aveati ceva retineri legate de alegerea Insulelor Maldive ca destinatie pentru luna de miere, trebuie sa aflati ca, recent a fost desemnata cea mai romantica destinatie turistica. Insulele se afla localizate in Oceanul Indian, fiind inconjurate de o multitudine de insule de coral, aproape 90 de astfel de tipuri de insule fiind exploatate in scop turistic.

Ce puteti face in Maldive in luna de miere?

In primul rand, va puteti relaxa stand la plaja, locatia fiind recunoscuta pentru plajele cu palmieri, nisip alb si o apa a marii ce are o culoare asemanatoare cu cea a cobaltului avand posibilitatea de a face si scufundari. Apa este calda in tot parcursul anului, ideala pentru practicarea de scufundari fiind perioada ianuarie-aprilie.

Cazarea intr-un bungalow situat deasupra apeisi avand podele de sticla, o cina romantica pe terasa acestuia imediat dupa apus pot creea imaginea unei atmosfere placute potrivita tipului de vacanta in care va aflati.

Daca va doriti experiente de neuitat puteti alege sa mergeti intr-una dintre croazierele organizate special pentru a admira spectacolul oferit de catre delfini, acestea intrand in programul special organizat de fiecare hotel in parte ce are menirea de a destinde turistii.

Pe langa mare si soare, Maldive detine si cateva obiecte turistice demne de vizitat, printre acestea innumarandu-se moscheea Huskuru Miskiiy, Muzeul National, sau Palatul Mulee Aage.

Impletind relaxarea cu locurile pline de istorie Maldive se poate dovedi a fi locul potrivit pentru a va petrece luna de miere, devenind o locatie din ce in ce mai populata de turisti, datorita experientelor inedite pe care le poate oferi acestea petrecandu-se intr-un decor de lux cu totul deosebit.