Despre Andreea Marin

Nu mai este un secret faptul ca Andreea Marin se implica de multa vreme in campanii umanitare si sociale fiind amabasador Unicef. Prin Gala Unicef, aceasta impreuna cu alte persoane cu posibilitati financiare din Romania, ajuta copiii cu diferite probleme.

Andreea Marin este fondatoarea fundatiei “Pretuieste viata” ce se ocupa de problemele legate de educatie si sanatate. Aceste campanii umanitare nu au impiedicat-o pe Andreea sa-si scrie cartea intitulata la fel ca fundatia dovedind ca stapaneste foarte bine si acest domeniu, profitul fiind donat mamelor care sufera de cancer. Pe langa proiectele umanitare sustinute de Unicef, Andreea a avut un rol important in proiectul “Scoala Mamelor” initiat prin fundatia Pretuieste Viata unde aceasta activeaza ca presedinte. Acest proiect “Scoala Mamelor” a luat nastere pentru ajutorarea mamelor aflate in situatii dificile de viata. Pe langa acestea, Andreea Marin s-a implicat intens in combaterea cancerului fiind amabasador AVON Romania al Campaniei pentru Sanatatea Sanilor.

Din dragoste pentru cei din jurul ei dar mai ales pentru copii, Andreea impreuna cu designerul Irina Schrotter a lansat o linie de imbracaminte pentru belelusi, printre care si un body extensibil fiind premiata la Salonul International de Inventii de la Geneva dar si hainute pentru botez. Meritele i-au fost recunoscute fiind apreciata si premiata de nenumarate ori, pentru munca, onestitatea, promtitudinea si devotamentul de care a dat dovada intotdeauna. Andreea Marin este una din putinele persoane publice ce se poate mandri cu o cariera de succes obtinuta prin munca asidua dar si cu o frumusete rapitoare,eleganta si rafinament in acelasi timp. Aceasta are toate motivele sa fie mandra pentru ceea ce a realizat pe plan profesional pana acum.

Astfel de oameni cu o educatie si principii bine stabilite ar trebui promovate mai des in mass-media deoarece cu siguranta sunt modele demne de urmat.