Adidasii gheata pentru femei

Moda feminina in ceea ce priveste incaltamintea sport nu se rezuma numai la tenisi sau adidasi de alergare sau la cei de fitness. Paleta este una cu mult mai variata si, dincolo de aspectul legat de performanta, majoritatea modelelor de pantofi sport dama trebuie sa se supuna unei reguli simple: controlul fashion! Ceea ce inseamna ca pentru ca o femeie sa arate bine in pantofi sport acestia vor trebui sa fie unii in tendinte, cat mai cool si usor de asortat la o gama variata de tinute. Uni dintre cei mai populari astfel de pantofi sport de dama sunt baschetii sau pantofii sport gheata. 

Sunt ideali atunci cand picioarele greu incercate de tocuri de 10-12 centimetri au nevoie de ceva momente de relaxare. Sigur ca exista intotdeauna balerinii sau cizmele cu talpa joasa, insa pentru un fashion statement pantofii sport gheata sunt ideali si fac intotdeauna diferenta intre o tinuta banala si una in tendinte. Cele care vor spune fara dubiu DA unei tinute casual la care sa asortezi o pereche de tenisi inalti vor fi adolescentele dar si fashionistele convinse. Mergi la sigur cu variantele Nike Dunk (ideali in varianta de culoare negru-galben-roz). Desigur, nu sunt usor de purtat, mai ales daca treci de la tocuri si incaltaminte fina la astfel de pantofi sport. Obisnuieste-te cu idea ca va trebui sa porti bascheti din care cu siguranta nu ti se vor vedea gleznele si care iti vor face picioarele sa arate destul de butucanos. Pentru zilele proaste in care nu ai chef sa te imbraci si sa te aranjezi, sunt ideali cu o pereche de jeansi si un hanorac. 

Blugii trebuie neaparat sa fie skinny si bagati in bascheti, dar nu te da inapoi nici de la o pereche de jeansi boot cut pe care sa ii porti peste bascheti. O alta varianta de tinuta este sa ii porti cu fusta, pe piciorul gol sau cu colanti si t-shirt-uri XXL. O optiune ok sunt colantii negri.