Ce ar fi sa vorbim despe cizme?

Dupa cum stim cu totii, cizmele sunt acesoriu de incalataminte indispensabil al iernii. In ultima vreme cizmele au inceput sa ia din ce in ce mai des locul incaltaminetei de vara in  garderoba,  desi nu cred ca sunt confortabile si personal nu as purta niciodata cizme vara, se pare ca sunt in trend, asa ca nu va sfiiti sa le purati. Si desi mercurul din termometre in ultima vreme ne sugereaza ca inca nu a sosit momentul sa renuntam la pantofi, as vrea sa va prezint cateva din noile trendinte ale acestui an in acest domeniu.

Se pare ca vedetele acestui sezon de iarna sunt cizmele peste genunchi. In toate colectiilor marilor designeri acest model a fost unul aproape nelipsit, asa ca iubitoarele cizmelor inalte se pot declara fericite.

Alte modele care vor fi purate in acest sezon sunt cizmele pana la glezna cu toc, care in combinatie cu jambierele au aspect casual si interesant. Printre modelele mele preferate de cizme se numara si urmatoarele: cizmele army si se pare ca vor fi la mare cautare in cursul acestei ierni. Sunt comode si calduroase asa ca nu gasesc ce poate sa nu iti placa la ele.
    Pentru persoanele vesele si care vor sa exprime acest lucru prin felul de a se imbraca am o veste buna , se poarta cizmele in culori vii si puternice, cele cu imprimeuri animale sau cu balana exterioara asa ca indiferent de stilul adoptat sunt sigura ca anul acesta este unul in care te ve simti in largul tau.
Indiferent de personalitatea ta , de tipul de job sau stilul vestimentar adoptat tendintele acestui an par a fi facute ca sa multumesca chiar si pe cele mai pretentioase persoane.  Sunt sigur ca fiecare dintre voi va gasi in exemplele de mai sus ceva care sa i se potriveasca asa ca go and express yourself!