Asa sunt balantele!

Sunt asa simpatici balantele astea, nu? Chiar daca un le convine ceva, arata un zambet pe figura de parca total ar fi perfect. Hai zambiti ¡!
Am uitat sa zic ca si eu sunt balanta si va zic cum suntem noi, balantele.
In primul rand suntem foarte diferiti de celelalte zodii, recunosti usor o balanta, are caracteristicele ei specifice, nu este atras de ceea ce ii seamana, ci mai ales de ceea ce i se pare opus sau complementar lui. Balantele sunt complete cu manierele fermecatoare si o eleganta incantatoare. Putem sa argumentam si sa ne batem in orice argument, iar comentariile voastre sa fie doar ocazionale. In timp ce ne certam, putem sa zambit si acum si dupa.
Dar inainte, va veti simti captivi de zambetul si farmecul nostru. Balantele sunt echilibrate si corecte. Cea mai buna parte este ca ea se prezinta intr-un mod plin de tact fapt pentru care nu te simti jignit deloc. In acelasi timp, nu suntem incapatanati si usor de schimbat daca gasim un argument mai logic si convingator.
Acum vorbind si de partea sentimentala, vesnic indragostite (CORECT!), nu aceeptam o relatie catalogata drept aventura, sau “incercare”. Solaritatea nu este tocmai asul nostru. Intotdeauna e ceva serios, intotdeauna noi suntem indragostite, iar cand acestea se termina chiar nu vrem sa acceptam, si recurgem la tot felul de siretlicuri pentru a ne exonera de vina, sau pentru a gasi scuza perfecta care sa ne confirme ca noi am fost cele care au facut totul pentru a face lucrurile sa mearga… nu-i asa? Escroace sentimental poate. Nu ne vom opri niciodata la un singur punct de vedere doar pentru este a noastra si a ta conteaza mai mult decat a noastra. Solaritatea nu este tocmai asul nostru. Balantele niciodata nu incearca sa domine intr-o relatie iar partenerul mereu primeste respectul pe care il merita. Suntem emotionale, dar nu in timp ce formeaza opinii sau judera. In acelasi moment, faptele sunt ceea ce conteaza. Nu provocam suferinta si nu amagim decat cu un scop sau pur si simplu din greseala.
Iar despre dragostea adevarata, cand o balanta se indragosteste este o romantica incurabile, sufera de o dragoste poetica, ce da tot, renunta la tot, sufera tot, si mai presus de orice niciodata nu uita o asemenea dragoste.
Sa fii suspicios nu este una din trasaturile balantei. Avem incredere deplina si ne deschidem sufletul pana cand vei gresi in ochii nostrii.
Ne exprimam emotiile usor dar niciodata sa ne plangem in acest aspect.
Ne place sa vorbim, dar in aceeasi masura sa si ascultam monologurile.
Ne plac lucrurile fine si scumpe, suntem pline de noi, mandre, curioase, inteligente, intotdeauna la curent cu ultimele noutati (sau cel putin asa vrem sa lasam impresia), nu acceptam esecul, il tratam doar ca pe un impas, intotdeauna luptatoare si dispuse sa mergem mai departe pentru a reusi in ceea ce ne-am propus, ne dorin perfectiune, avem teluri inalte, greu de atins, optimiste chiar si in cele mai grele situatii.. asa suntem nu negati!!!
“Imi deschid inima, impartasesc experiente agreabile cu altul si tin seama de nevoile lui, fara a deveni dependent de el.”