Cele mai bune Jocuri online Super Mario

Cand ma gandesc la Mario, ma gandesc la acel mic instalator cu spaca rosie. Nitendo este responsabil pentru crearea unuia dintre cele mai memorabile personaje din istoria jocurilor. Cred ca milioane de oameni au fost captivati de de jocurile Super Mario, si eu cel putin imi audc aminte cum mi-a petrecut copilaria in compania simpaticului personaj.

Inca de la aparitia lor in 1985 jocurile Mario au fost un tredmaker in domeniu.  Si se pare ca lasand in urma lumea consolelor s-au impus si in mediul jocurilor online.
6.Flash Mario v 1.2. -   un remake a celebrului Super Mario in varianta Flash!. Asa ca sa trecem la adunat monede, sa ne distrugem inamicii si sa ne distram!
5. New Super Mario Bros. – Mario intr-un stil cu influente 3D. Se aseamna ca aspect cu jocul Mario de pe Nintendo DS. Acum te poti bucura de acel look si in varianta flash.
4. Mario Lost in Space  -  Zboara prin spatiu cu Mario in acest joc. Scopul este sa aterirezi pe platfoma fara a te izbi de alte obstacole.
3. Mario Miner –  In acest jos scopul final este de a aduna cate mai multe monezi inante ca timpul sa se scurga. Niciodata nu a fost mai usor sa aduni monezi din postura de Mario ca in acest joc.
2. Tuper Tario Tros. -  Nu e nici Mario nu e nici Tetris. Acest joc online este o combinatie reusita dintre cele doua clasice. O aventura minunata!
1. Super Mario Bros. Crossover – Un must have a oricarui colectionar de jocuri Mario. Acest joc este cel mai bine evaluat si cel mai jucat joc online a tuturor veriunilor Mario.
Sper ca in urma acestui post v-am facut cel putin curiosi sa incercati una din numeroasele jocuri online cu tema Mario care se regasesc pe internet.