Cat de ordonat e sifonierul tau?

Mie imi place sa-mi tin ordine in dulap. Insa nu intotdeauna ma si tine.cand ma apuca harnicia, imi iau fiecare hanuita si o aranjez la dunga, cele care trebuie puse pe umeras le pun pe umeras. La final, dupa o munca epuizanta :D, sunt tare mandra de lucrarea mea. Dar... dar cam uit repede ca eu mi-am aranjat dulapul si de fiecare data cand ma grabesc si trebuie sa-mi iau o haine fix ultima de pe raft, le deranjez toate. Si bineinteles ca a doua oara nu mai gasesc nimic. Daca fustele sunt la fuste, maine gasesc printre ele si pantaloni.

La fel e si cu pantofii, ii aranjez cat de des pot, dar nu tine, in saracia ei de treaba, la mine nu tine mult aranjatul asta. Singurele haine care raman totusi aranjate sunt cele de pe umeras. Ca pe alea le port doar la ocazii speciale, nu de altceva. Uneori mi-e ciuda pe al meu, fiindca sifonierul lui e mereu la dunga, stie fiecare tricou, pantalon, pulover unde sa il gaseasca. Eu, pace. Imi intorc dulapul pe dos, a doua zi le aranjez din nou, si dupa o saptamana o iau de la capat.
Macar am atata ambitie sa ii tin fii-mi dulapul in ordine. Desi uneori si acolo le mai sucesc si le mai amestec. Ca daca ma trezesc dimineata sa ii caut haine, pe jumatat somnoroasa, nu mai stau sa le aranjez exact asa cum erau.